A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Leo jobb világot szeretne

Vágólapra másolva!
Családtagok, barátok, ismerősök, munkatársak, főnökök érkeznek a Párbajra, hogy Leót bíztassák. Az ötödik Kiválasztott édesanyja biztos benne: fia nemes célért küzd.
Vágólapra másolva!

Milyen esélyei vannak Leónak a győzelemre?
Nagyon bízom abban, hogy van esélye. Úgy gondolom, hogy az, amit ő képvisel - az értelmes megnyilvánulások - tetszenek az embereknek. Gondolom és remélem, hogy tetszik az ő visszafogottsága, személyisége, csapatmunkája, és az általános hozzáállása a dolgokhoz. Készülünk is a Párbajra: családtagok, barátok ismerősök, munkatársak, főnökök érkeznek a stúdióba. Lesz egy kis meglepetés is, de hogy mi, azt nem árulhatom el. A Párbajra is olyan emberek érkeznek, akikkel szívesen tölti az idejét: széles látókörű emberek, akikkel lehet beszélgetni, akik olvasottak. Nem kell, hogy diplomások legyenek, de legyenek kreatívok, legyenek ötleteik. Ezek az értékek az élet minden területére, például a szórakozásra és a munkára is vonatkoznak.

Forrás: RTLKLUB

Milyen a kapcsolatuk Leóval?
A lehető legjobb kapcsolatunk van, semmiféleképpen nem alá-fölérendelt. Egyszerre szülői és baráti. Évek óta nem lakunk már együtt, de ez mit sem változtat a jó viszonyon.

Hogyan vélekedik Indiánról?
Nem ismerem, ezért nehezen tudok róla véleményt alkotni, de kettősen gondolkodom róla. Látom benne azt, ami pozitív, ám sokszor primitív és közönséges, és ezt még hangoztatja is: ezért nem tetszik. Vannak értékei, de talán a környezete, a körülmények miatt nem tudja kamatoztatni őket. Frenkivel együtt olyan dolgokkal vádolja a fiamat, amiket nem tartok megalapozottnak. A fiam se nem sunyi, se nem gerinctelen vagy őszintétlen. Talán túl egyenes is.

Forrás: RTLKLUB

És a többi lakóról?
Talán a Katka volt az egyetlen ember, aki elfogadta Leót olyannak, amilyen. Emellett ki is tart és ki is fog tartani. Az Ágicánál ebben nem vagyok biztos. Frenkinél vélem azt felfedezni azokat a tulajdonságokat, amivel ő vádolja az én fiamat. A többiek és a fiam között teljesen normális emberi kapcsolat alakult ki a Villában. Talán Tommyboyjal kicsit jobban megértik egymást.

Miért gondolja, hogy Leónak kell nyernie?
Mert be kell bizonyítania, hogy amit ő képvisel és mutat, az egy olyan érték, amit az emberek szeretnek. Ő nem akarja a világot megváltani, egyszerűen szeretné jobbá tenni az életet. Akár a sajátját, akár másokét. Úgy gondolja, minden embernek kellene tennie valamit, hogy mindannyian jobban élhessünk - és itt nem csak az anyagiakra gondolok - egy jobb világban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!