A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy Frenki azt ígérte, igazán gonosz feladatokkal látja majd el a MiniVillaLakókat, az első feladat egészen enyhére sikeredett.
Vágólapra másolva!

Ám, ha minden a várakozás szerint alakul, mindenki jól szórakozik majd. Az előkészületeket elnézve, biztosan így lesz, hiszen rövidesen egy Táncdalfesztivál veszi kezdetét a Villában.

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

Különböző műfajokban kell megmérkőzniük a lakóknak, de nem egyesével. Párosan vonulnak majd fel a Villa nem létező színpadára, ahol különböző stílusú előadást kell prezentálniuk. Anett Leóval, Csaba Milóval, Tommyboy pedig Marcsikával énekel majd. A szövegértelmezéssel egy kis problémájuk akadt a lakóknak, majd miután kisilabizálták a lényeget és azonnal hozzáláttak az öltözködéshez.

Forrás: RTLKLUB

Leo a fehér inge alá egy nagy párnát dugott, Marcsika pedig másodpercek alatt remek cigánylányt varázsolt magából. Milo azonnal nyomni kezdte a dobot, Csaba pedig szövegelni kezdett. "Na, jó lesz ez!" - kiáltott a táncos fiú, majd a rap duo együttesen kivonult a teraszra dohányozni. Az öltözékre és a kiegészítőkre minden előadó nagy hangsúlyt fektetett, de próbálni nem próbáltak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!