Várakozó állásponton

Vágólapra másolva!
Az eseménydús nap után szundikálás, olvasás, lelkizés és várakozás a program. Katkának hiányzik Frenki, Marcsi pedig Milo miatt szenved.
Vágólapra másolva!

A lakók elfáradtak a szokatlan eseményektől, ezért folyamatos csendes pihenőt tartanak. Egészen addig lustálkodnak, amíg ki nem derül, Ágica és Frenki képüzeneteket küld telefonon, amelyek alapján az itthoniaknak ki kell találniuk, két lakótársuk melyik európai nagyvárosban tölti a hétvégét.

Forrás: RTLKLUB

Miközben a képeket várják, egy különleges kísérletről szóló regényt olvasgatnak, amelyben mindenkinek keresnie kell egy figurát "ez én vagyok" felkiáltással. Csendben olvasgatnak, néha elszundítanak, néha pedig érkezik egy-egy üzenet. Az első után Olaszországra gondolnak, majd Csaba kimondja Németországot is, de a többiek leszavazzák.

Forrás: RTLKLUB

Katka és Marcsi kivonul a teraszra cigarettázni és lelkizni:
Marcsi: Szerelmes vagy?
Katka: Nem merném ezt mondani. Ő sem akar érzelmeket. Ő nagyon szerette Szilvit. Én is Justint, de felejteni kell. Borzasztó a szeretethiány, ezt egymáson éljük ki. Ettől leszünk boldogok. Rossz, hogy nincs itt. Nem is vagyunk egymás nyakában egész nap, annál jobb este. Senkitől nem fogok elköszönni - mondta. De én meg csináltam neki capuccinót.
Marcsi: Vigyázz nagyon. Ha bent maradnátok, biztos kialakulna valami. Ha kimész, gyorsan felejtsd el! Itt bent nem tudod őt elkerülni. Én meg egyre jobban távolodom el a Milótól. Tudod, mennyire bánt?
Katka: Ő is érzi, hogy távolodtok.
Marcsi: Nem tudom kinek elmondani a bajomat. Néha sikítani tudnék. Próbáltam már veled is beszélgetni, de valahogy mindig más témánál lyukadunk ki.
Katka: Szereted még?
Marcsi: Szombaton kapott egy hülye sms-t. Addig minden jó volt, egyre jobb. Aztán átgondolta a dolgokat, utána egész nap a nyakamon lógott. Aztán csütörtökön rosszul esett, hogy úgy nézte a Nikit. Én jöttem ki belőle rosszul, mert féltékeny voltam. Mert szerinte a viselkedésében nem volt semmi. Elfogadom, de a hozzáállásával baj van. Azt mondta, hogy imád engem, de a viselkedéséből nem az jött le. Ő nem szerelmes belém, csak imád.
Katka: Beszéld meg vele!
Marcsi: Nem lehet. Ha egyedül szeretnék lenni, folyamatosan jön utánam, de ha ő akar egyedül lenni, akkor hagyjam békén. Én nem tudom megvigasztalni, de a Frenkivel nagyon jókat nevet.

Marcsi csak mondja, mondja, Katka pedig ásítozik, nem foglal állást.
Marcsi: Folyamatosan kihangsúlyozza azt, hogy ő nem szerelmes. Nem tudok mit csinálni. Meg fogom neki mondani, hogy hagyjuk ezt az egészet. Tudom, hogy van olyan erős, hogy ő kibírná.
Katka: De te rámennél.
Marcsi: De úgy legalább nem gondolkoznék hülyeségeken.

A beszélgetés végtelennek tűnik, Marcsi szenved, Katka kitérő válaszokat ad, majd azt tanácsolja, próbáljanak rövid szünetet iktatni a kapcsolatukba. Marcsi továbbra is tanácstalan.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről