Sok kicsi sokkra megy

Vágólapra másolva!
A lakók már csak azért zúgolódtak, hogy miért vették el tőlük a rengeteg kis mütyürt, amit a rajongók vágtak hozzájuk.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Később ez a vágyuk is teljesült, összegyűjtve megkapták az összes kis ajándékot, macit, plüssállatkát. Leo és Ágica kaptak egy-egy közös szarvaspárt, Milo kacsát, sokáig töprengtek, mi lehet az a KFC, míg rájöttek: a Katka Fan Club rövidítése, a sok születésnapi ajándék mellé ilyet is kapott.

Aztán, míg Milo, Marcsi és piszkálódó harmadiknak Csaba, a szokásos jacuzzi-trió elhevert, a ceglédi lány Ágicával elegyedett beszélgetésbe.
- Ma egy kicsit meghaltam, képzeld, még a kiesett három T is azt énekelte nekem, hogy boldog szülinapot. Aztán megölelhettem édesapám, hát ez hihetetlen volt. Sikoltoztam, meg ugráltam, nem tudtam magamról.
- A boldogságom, nekem nem így jött le - mesélte saját élményeit Ágica - láttam apukám arcán, hogy betartotta az ígéretét, és kevesebbet néz a pohár fenekére, ennek örültem, de a többit alig bírtam felfogni. Azt járt a fejembe, hogy én egy falusi kislány vagyok, igaz koravénen, olyan, amilyennek láttok, de ezt nem értem, hogy kerültem ide.
- Én amikor másodszorra kimentem, kaptam sokkot - vette vissza a szót Katka. - Tudjuk, hogy itt vagyunk, de igazából nem vagyunk tisztában azzal, hogy hol is vagyunk. Nekem olyanokat kiabáltak, hogy én is Ceglédről vagyok!

Aztán még egy kicsit az egymáshoz fűződő viszonyukról is beszéltek. Ágica Leóról beszélt, de ezúttal más hangon.
- Azért kell megértsd, mert egy kicsit olyan vagy, mint én - aztán felkiáltott. - Nahát, Katka, három hónapja nem beszélgetünk ennyit!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről