Vágólapra másolva!
Ágica nehezen viselte csúfos vereséget. Berohant a hálószobába és sírva fakadt. Leo a karjaiba vette és megnyugtatta. 
Vágólapra másolva!

A lakók által készített műveltségi vetélkedőn a legtöbb pontot Katka érte el, míg a legkevesebbet Ágica. Ő 42 kérdésből tízre adott megfelelő választ.

Itt azonban zárójelben meg kell jegyezni, hogy ezt az eredményt is csak kisebb csalással sikerült elérnie, ugyanis Petőfi eredeti nevére irányuló kérdést beugratós kérdésnek vette és Petőfit írt a lapra.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Amikor kiderült, hogy Petrovics, akkor kipipálta megfejtését és az "őfi" végződést átírta "rovicsra". Így jött ki tehát a tíz pont.

Természetesen mindezt a legnagyobb titokban csinálta, de az a mi szégyenünk lenne, ha egy rögzített produkcióban bármilyen csalafintaság is titokban maradhatna.

Akárhogy is nézte a dolgot, rá kellett jönnie, hogy bizony csúnya bizonyítványt állított ki magáról, ugyanis ezen kívül szerinte Villon focista volt, a Lila ruhás nő című képet Madách festett és Zrínyivel medve végzett.

Mikor mindezt átgondolta a hálóba rohant, levetette magát az ágyra és sírva fakadt. Leo azonnal ott termett, hogy elkeseredett kedvesét megvigasztalja.

Forrás: RTLKLUB

Azt mondta, hogy szerinte a nézők szemében nem az lesz a fontos, hogy mennyire művelt, hanem az, hogy mennyire emberi. Ágica csak sírt, míg a benzinkutas kiemelte a lány legvonzóbb tulajdonságait.

Szeretetre méltó, kedves mindenkivel, nagyon tud szeretni, majd kijelentette, hogy egy nagyon értékes ember.

Ágicának jól estek a kedves szavak, kicsit még szipogott, majd szerelme karjában elszenderedett. Leo nem akarta otthagyni, inkább követte ő is az álmok világába.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről