Parti után üzenetek

Vágólapra másolva!
Alig hogy vége lett a brazil partinak, a lakók megkapták az üzeneteket. Az amúgy is lehangolt Ágicának ez komoly problémát okozott. Milo viszont sok bíztatást kapott.
Vágólapra másolva!

A partin csak Tommyboy volt igazán aktív, bár Ágica, Bogár és Marcsi is be- beállt táncolni. A lakók sokáig pingálták magukat, majd a legtöbb időt a teraszon ücsörögve töltötték. Ágica és Leo ma is összekapott, Leo így el is határozta, hogy lefekszik aludni. Csaba is az ágy mellett döntött, de akkor újra megszólalt a zene, és folytatódott a tánc. Amikor elhallgatott a zene, a lányok nótázással folytatták az estét egészen addig, amíg meg nem jöttek az üzenetek.

Forrás: RTLKLUB

Nem tartom hátránynak, ha egy képernyőn is szereplő jól néz ki! Hajrá Tommyboy!
Ágica is nyakába ugrál a fiúknak, az nem tűnik fel?
Ágica! Sírással próbáltad kompenzálni, hogy buta vagy? Kiábrándító volt! Néha nem ártana egy-két könyvet elolvasni. Villon
ÁGICA, ARANYOS VAGY, CSAK 1 FEKÉLY VAN RAJTAD, ÉS EZ LEO.

Forrás: RTLKLUB

LEO! AZ ÉG AZÉRT KÉK, MERT A LÉGKÖRI APRÓ RÉSZECSKÉK JOBBAN ELTÉRÍTIK A RÖVIDEBB HULLÁMHOSSZÚ KÉK FÉNYT, MINT A NAGYOBB HOSSZÚ VÖRÖSET-RAYLEIGH SZÓRÁS (NAP)! NO VÍZ!
Csaba! A.man = action man. Gyengébbek kedvéért eksön men. Ne törődj semmivel! Ágica, Leo puszi! Kitartás! H 60
Szevasztok, a Tominak üzenem, hogy a Nap 1.000.000-szor nagyobb a Földnél. A leggyorsabb állat pedig a vándor sólyom, nem a gepárd. (neduddki)
Ágica + Anett! Szinte fröcsögtök a rosszindulattól! Nem kell Katkát virtuálisan leszúrni! Ágica, te meg már fizikai fájdalmat okozol a butaságoddal! /B.A.Z.
Ágica! Ne törődj a rosszindulatú sms-ekkel, nem a tárgyi tudás számít, szerintem egy OKOS,ÉRTÉKES csajszi vagy!!!! Noémi

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről