Katka: nem haragszom, csak ordítok!

Vágólapra másolva!
A passzív, punnyadós létben kissé kikerekedett ceglédi leányka a riportszobában megvallja, hogy már vannak jelöltek a párbajra. Önmagát nem tartja favoritnak, ellenben Leo végső győzelmét biztosra veszi. Bízik benne, hogy a népek elnézik neki a Frenkivel való kavarást.
Vágólapra másolva!

"Nem érzek változást a kendő miatt. Semmi különös. Most én vagyok a soros, vagy visszajövök, vagy sem. Ha két csapat lenne, izgalmasabb lenne. Szerintem most nincs olyan benn, aki ne akarna párbajozni menni, nincs olyan, aki félne tőlem. Ha választok, nem az dönt majd, hogy kinél vagyok dominánsabb vagy erősebb. Kigondoltam már a két embert, pénteken pedig várom a megerősítést. Egy olyan lesz, akitől jelet kaptam, a másik pedig attól függ majd, aki segítséget nyújt nekem. Egy nevem már van."

Forrás: RTLKLUB

"Leo nem akart nevet tanácsolni, legalábbis egyelőre nem. Nem is nagyon fogadnám meg, mert én szeretnék dönteni. Nem hagyatkoznék az ő tanácsára, mert inkább magamban őrlődök majd, egy esetleges rossz döntés miatt. A tanácsot meghallgatom, de nem fogadom meg."

Forrás: RTLKLUB

"A szívemhez a legközelebb Leo áll, aztán Milo, Anett, Csaba, Marcsika és Ágica az utolsó. Erősorrend? Szerintem első Leo, második Milo, harmadik Anett, aztán Marcsika, vele egy szintem Csaba, végül Ági. Magamat hová tenném? Marcsika és Ági közé. Mivel ingerszegény és információszegény közegben vagyok, nem tudom, mennyire szimpatizálnak velem. Sokan szeretnek, de sokan nem. Valamilyen szinten reális lehet a sorrendem."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!