Kié lesz a VIVA COMET-díj?

Vágólapra másolva!
Öt zenekar, egy díj és hét lakó találkozott ma este virtuálisan a Villában. A hetek szavazata is döntő lehet abban, az öt jelölt közül melyik zenekar nyeri el idén a VIVA COMET-díjat.
Vágólapra másolva!

A Hooligans klipje nagyon tetszett a lakóknak, Király Lindától pedig egyenesen elájultak. Főleg Katka, aki néhány villanásnyira ex-barátját, Justint is láthatta a képernyőn. A Nox Ágica és Marcsi kedvence. A Tankcsapdára Milo léggitározott, a többiek csak nevetgéltek, majd Ágica megjegyezte, hogy ez olyan kis limcsi zenekar. A Unique legújabb dala elvarázsolta a lányokat.

Forrás: RTLKLUB

Gyorsan le is adták voksukat, további videoklipekért nyafogtak, majd Ágica gyorsan visszatért az alapproblémához: "Holnap ilyenkor már nem is leszünk itt". Anett meggyőzte lakótársait, hogy pezsgővel koccintsanak a két Párbajozó lány egészségére. Ágica közölte, hogy nem hajlandó kimenni a teraszra, Marcsi meg bejelentette, hogy semmi kedve a pezsgőhöz: "Száraz? Akkor triplán nem iszom."

Forrás: RTLKLUB

Katka nem adta fel: elővette a pezsgőt, mellé rakta a legszebb poharakat, majd várta, hogy valaki kinyissa a palackot. Anett szívószálat és koktélkeverőt (?) osztott, Csaba pedig "normális" pohárért indult, amibe "rendes" mennyiség fér. A Riportszobában két üveg bor - köztük a Nászéjszaka bora - várt a lakókra, így minden készen áll ahhoz, hogy elkezdődjön Katka vagy Ágica búcsúbulija.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről