A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Üzenetek a lakóknak

Vágólapra másolva!
Katka visszavonulót fújt, Leo védőügyvédet játszott, Milo megszakadt a röhögéstől, Csaba pedig gondolkodóba esett.
Vágólapra másolva!

A tegnapi Blikk felolvasás alatt Milo bemutatta, milyen ördögien tud kacagni, Leo és Katka együtt cáfolták, hogy az a bizonyos februári levél (amit nemrég Anett megtalált a szakácskönyvben), na az nem volt szerelmes, és nem is dugdosták, a benzinkutas pedig sokadszorra is leszögezte, nem játszik Ágicával, csak nem akarja az egész ország előtt kiteregetni közös dolgaikat.

Forrás: RTLKLUB

Katkára igen csúnyákat mondtak, de a lány nem kezdett el védekezni, némán hallgatta a nem mindennapi kritikákat, és szomorúan ragasztgatta a házmodellt. Csaba nem értette, hogy miért látják úgy, hogy Anett miatta esett ki, s ezen elidőzött egy darabig, majd Leo megvédte: "Magamról már mindent elhiszek, de Csabáról azért ne mondjatok mindenféle hülyeséget..."

Forrás: RTLKLUB

- Csabi! A rajongás kezdetben hízelgő dolog, de mikor túlzásba viszik, már teher. Anett sokszor nemet mondott, te mégis nyomultál. Gratulálok, miattad eset ki.
- Tudod Leo, ha úgy játszanál, ahogy kell, nem kapnál rossz SMS-eket. Mi csak abból tudunk kiindulni, amit látunk, hallunk. Egy titkos, sosem felolvasott levél = szerelmes levél. Bocs, de nem kéne írogatni! Eszter

- Leo! Mire gondoltál, mikor Katka masszírozott? Tudtad, hogy Ági nézni fogja! Tudtad, hogy rossz lesz ezt neki nézni. Azt mondtad, szereted Ágit, akkor viselkedj is úgy!
- Leo kint hamar rájössz, hogy hülye voltál. Katka rafinált és mindent megmagyaráz! Nem érdemel meg. Edi
- Leo! Jó volt a párbaj utáni megérzésed Katkával kapcsolatban. Hihetetlenül megszereti azt, aki visszajön a párbajról. Kezded érteni a nagy barátod. Norbi

Ajánlat:

Ismét lesz nyár!
Sördögök és tündérek: lányok a pályán
Sziget Fesztivál, ezer fotóval
Nemi vágyserkentő - hangyából
Budapesti strandok, sok képpel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!