A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A VV3 lett a nézettségi verseny győztese

Vágólapra másolva!
2003 december 27-én kezdődött a reality harmadik szériája és több rekordot is hozott az új sorozat. 160 napon át követhették figyelemmel a nézők Leo, Milo és a többiek kalandjait.
Vágólapra másolva!

Soha ilyen hosszú valóságshow nem volt még a hazai televíziózásban: a 250 fős stáb 160 nap alatt 12.160 percnyi műsort készített, de az igazán elszántak az interneten is nézhették éjjel-nappal a lakók változatos életét. Hol zokogó arcokat láttak, hol kacaj, víg nevetés hallatszott, hol unott képpel heverésztek, hol pedig utálkozva fúrták egymást: egyszóval, minden megvolt (szex, intrika, gyűlölet és imádat), ami egy igazi realityhez kell.

Forrás: RTLKLUB

A Finálé képei

A záróbuli fotói

Ha egy valóságshow-rajongó rákattan egy sorozatra, akkor már nemigen hagyja cserben az önként vállalt rabságba vonult fiatalokat. A nézők végig kitartottak, mivel a kereskedelmileg fontos, 18-49 éves korosztály 41,4 százaléka nézte rendszeresen a show-t. A VV1 37,9 százalékos nézettséget hozott, a második szériát ugyanezen célcsoport 38 százaléka választotta. A Finálé adását a tévéző, teljes lakosság 52,1 százaléka választotta, míg a 18-49-es célcsoport 52,8 százaléka gubbasztott a készülékek előtt, miközben vadul szavaztak Milóra, Leóra és Katkára.

Több rekordot ért el az igen hosszú sorozat. Interneten többen követték a lakók életét, mint a korábbi szériákban, volt olyan nap, mikor már közel volt az egymillió kattintás/nap álomhatár. A VV3 első chatje alkalmával, mikor a villában élő szereplőkkel lehetett csevegni, több mint ezren szorongtak a virtuális szobában, ami példátlan rekord Magyarországon.

A legszebb rekord mégis április 24-én született, ekkor a tévénézők 76,5 millió forintot gyűjtöttek össze telefonhívásokkal a Heim Pál gyermekkórház javára: ezzel bebizonyították, hogy nem csak akkor emelik fel a telefont, ha egy rokonszenves lakót kell támogatni, vagy ha egy balhés, exhibicionista szereplőtől szeretnének szabadulni.

Ajánlat:

Mégis lesz nyár!
Hízlal a teljes panzió
Cicciolina újra vetkőzik
180 millió - elvesztett szelvénnyel
Leleplezték a csimpánz-casanovát

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!