Jenny, az ambiciózus fodrászlány

Vágólapra másolva!
Az utolsóként bekerült Jenny, aki a szponzorok 2,5 millióját pengette le a szereplésért, nem egészen váratlanul énekelni kezdett. Ez előfordult már egy sor volt VV-s játékossal (Oki, Leslie, Hajni, Ági, Majka, Csöpke, Solya, Elvis, Mónika, Anikó, Béka - Úristen, de sokan!), de csak a rappel barátkozó Majka lett igazán sikeres.
Vágólapra másolva!

Elkészült zenei anyagod. Jenny featuring Klemy Álom című maxid szerzői kiadásban jelenik meg. Hangszerelte Ember Péter, aki legutóbb a Dalnokok Ligájában kapta meg a legjobb hangszerelésért járó díjat. Ez a hír. Hogy kezdődött?
- Mielőtt bementem volna a Villába, már tudtam, hogy énekelni szeretnék. Szolfézstudás hiánya miatt nem vettek fel a zeneiskolába, de ez nem keserítet el. Klemyvel egy jótékonysági koncerten találkoztam, neki már van két cd-je. Az albumokért Romániában platinalemezt kapott, itthon nem annyira ismerik őt. Telefonszámot cseréltünk, majd sokat beszélgettünk. Nekem jó ez a munkakapcsolat, mert ő profi, de neki is hasznos a közös zenélés, mert én meg ismert vagyok.

Forrás: [origo]

A Finálé képei

A záróbuli fotói

Mikor rohamozhatják meg az elszánt Jenny-fanok a lemezboltokat?
- Már hozzá lehet jutni, de nem nagy terjesztésben. Rádiókhoz küldjük el, a média szakemberei közt osztogatjuk, hátha látnak bennünk fantáziát. A VV stábja is kap persze, nélkülük ez soha nem jöhetett volna létre. Két különböző szám van a cd-n, az egyik két verzióban is fel van véve.

Szerelem?
- Klemyvel csak munkakapcsolat van, nincs szerelem. Volt párommal szakítottunk, mikor kiestem a VV-ből. Nem veszekedtünk, közös megegyezéssel váltunk el. Egyszerűen nem mentek köztünk a dolgok. Zavarta, hogy kevés időm jut rá. Nyolc hónapos kapcsolat volt, de persze nincs harag, beszéltünk azóta is.

Nyári tervek?
- Szeretnék menni az RTL roadshow-ra, amúgy a lemezzel akarok sokat foglalkozni. Ha tetszik az embereknek, ha látom, hogy van értelme, akkor talán ősszel kijöhet a nagylemez.

Mi lesz a nyereményúttal?
- Nyáron túl sok program, túl sok lehetőség van, így inkább ősszel megyek az útra. Most nem szeretnék még elrepülni. Mivel barátom nincs, anyukámmal utazom majd.

Sokan vélik úgy, hogy anyukád bábja vagy, ő nevezett be, ő dönt mindenben, nincs saját akaratod.
- Ez nem igaz. Anyukám jó fej, belevaló nő, nem is irányít engem! A szülőnek a gyereke mellett a helye és sokan örülnének ilyen anyának. Ő igazából a menedzserem is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről