Aszfaltszaggató kabrió a Porschétól

Vágólapra másolva!
A Genfben bemutatott 911 Turbónak hamarosan megjelenik a nyitott tetős változata is. Az egyik tesztpéldányt a Nürburgring környékén csípték el.
Vágólapra másolva!

A legendás német autógyár legújabb modelljét, a 911 Turbót a márciusi Genfi Autószalonon leplezték le a márka rajongóinak nagy örömére, ugyanis a 480 lóerősre izmosított sportautó méltó válasz volt az olasz konkurenciának. A Porsche hagyományainak megfelelően a legúabb Turbónak is lesz nyitott tetős változata, erre egyébként remek bizonyíték az alábbi két fotó, amelyeken egy alig álcázott prototípus látható a németországi Nürburgring környékén.

A vászontetős kivitel - a karosszéria merevítéséből adódó pluszkilókat leszámítva - nem fog eltérni műszakilag a kupétól, ami a gyakorlatban egy 3,6 literes turbóval megizmosított boxermotorot jelent 480 lóerővel és 620 Nm-es nyomatékkal. A kabrió stílusában is követi a keménytetős Turbót, így könnyen fel lehet majd ismerni a szériaváltozatot a számtalan légbeömlőjéről és az autó hátulján lévő szárnyról. A modell hivatalos peremierjét valószínűleg a Párizsi Autószalonon tartják szeptemberben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről