Új Chrysler Sebring Londonban

Vágólapra másolva!
A Chrysler a Londoni Autószalonon mutatja be az új Sebringet, amelynek első példányai 2007 első felében érkeznek Európába.
Vágólapra másolva!

A Chrysler a 2003-as Genfi Autószalonon bemutatott Airflite tanulmány alapján alkotta meg az új Sebringet, amelynek orra sokkal hosszabb, mint elődjéé volt. Padlólemeze ugyanaz, amelyre a Dodge Caliber és a Jeep Compass is épül, a formaterv úgy egyébként meglehetősen szürke.

Az új modell a júliusi Londoni Autószalonon mutatkozik be, ennek ellenére Európába csak valamikor 2007 első felében érkeznek az első modellek. Észak-Amerikában várhatóan még idén a szalonokba kerül az új Sebring, amely történetében először lesz kapható dízelmotorral.

Persze csak itt, az öreg kontinensen, mégpedig a VW kétliteres, 140 lóerős TDI-jével. Ami a motorpaletta további részét illeti, a 2,4 literes benzines az eddigi 150 helyett 172 lóerőt teljesít, a 2,7-es V6-os 203 helyett viszont csak 190 lóerő leadására képes, cserébe a kisebb fogyasztásért. A tengerentúlon a Sebring egy 3,5 literes hajtóművel is elérhető lesz, ennek teljesítménye 235 lóerő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről