Megvan a Vodafone utódja a Ferrarinál?

Vágólapra másolva!
A Ferrari vezetősége szerdán bejelentette, hogy a Telecom Itália Csoport a 2007-es idénytől szponzorként fog közreműködni Forma-1-es projectjükben. Bár még nem tudni, milyen szerepet kap a cégóriás, nem kizárt, hogy a Vodafone helyét veszik majd át.
Vágólapra másolva!

Azt követően, hogy a tavalyi év végén a Vodafone bejelentette, a 2007-es idényben a McLaren főszponzoraként tevékenykedik tovább a Forma-1-ben, egyre többen próbálták kitalálni, a Ferrari miként fogja pótolni a telekommunikációs cégóriás elvesztése által keletkezett anyagi veszteséget.

Több cégnév is felmerült már ezzel kapcsolatban, azonban a Ferrari a mai nap hivatalos közleményében erősítette meg, hogy sikeresen megegyezett a Telecom Itália Csoporttal, akik Alice márkanevüket fogják népszerűsíteni a Scuderia F1-es autóin.

A már megkötött szerződés 2007. január elsejétől lép életbe, és legalább három évre terjed majd ki. Ugyan a csapat egyelőre még nem árulta el az egyezség részleteit, nagy a valószínűsége annak, hogy a Telecom veszi majd át a Vodafone helyét a csapatnál.

"Boldogok vagyunk, hogy partnereink között tudhatjuk a Telecom Itáliát, mely cég egy igen komoly ipari játékos" - mondta a csapat sportigazgatója, Jean Todt.

"Az innováció, a profizmus, a sebesség, és versenyképesség csak néhány azon érték közül, melyet a Telecom Itáliával közösen képviselünk. Bízom benne, hogy sikeres lesz az együttműködésünk, és mindketten profitálhatunk belőle."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről