A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Briatore szerint Schumi nem fog visszavonulni

Vágólapra másolva!
Flavio Briatore egyre biztosabb abban, hogy Michael Schumacher nem vonul vissza az év végén, és a 2007-es idényben is a száguldó cirkusz oszlopos tagja marad.
Vágólapra másolva!

A Ferrari 37 éves versenyzőjét már csak pár hónapig köti szerződés az olaszokhoz. Bár Schumacher egyelőre még nem döntött jövőjéről, egykori munkaadója, Flavio Briatore úgy gondolja, hogy a német bajnok a jövő évben is a Forma-1 aktív résztvevője marad.

"A versengés és a versenyzés a vérében van. Minduntalan nyerni szeretne" - mondta Briatore az F1Racing magazinnak adott nyilatkozatában. "Még mindig roppant gyors, így nem hiszem, hogy az év végén visszavonulna. Egyszerűen képtelen elszakadni a motorsporttól."

Briatore egyébként jól ismeri Schumachert, hiszen 1994-ben és 95-ben a főnöke volt. Az olasz szakember sokat segített akkoriban a zöldfülű Schumachernek, aki azóta is jó kapcsolatot ápol egykori mentorával.

A Renault főnöke korábban már jelezte a Ferrarinak, ha Schumacher felbontja velük a szerződését, akkor szívesen alkalmazná a német versenyzőt a 2007-es idényben. Igen ám, de a hétszeres világbajnok nem sokkal később elárulta, Ferrari versenyzőként szeretne visszavonulni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!