A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Daganatot találtak Briatore veséjében

Vágólapra másolva!
A Renault istálló vezetője, Flavio Briatore nyilvánosságra hozta, hogy az Amerikai Nagydíj utáni orvosi vizsgálaton egyik veséjében rosszindulatú daganatot találtak.
Vágólapra másolva!

Az 56 éves szakember betegségét egy rutinvizsgálat során fedezték fel orvosai, és azt követően azonnal meg is operálták. A műtétet a múlt hónapban hajtották végre, melynek során a daganatot eltávolították.

Az olasz "playboy" mindig is híres volt kicsapongó életmódjáról, ám az operáció után tett nyilatkozatai arról árulkodnak, hogy az esetet követően Flavio kissé lenyugodott.
"Korábban halhatatlannak hittem magam. Mindenki annak képzeli magát, ahelyett, hogy megköszönné Istennek, hogy minden reggel felkelhet, és megborotválkozhat. Amikor azonban szembekerülsz a végzeteddel, úgy érzed, hogy minden, amit felépítettél csak egy kicsit számít. Néha teljesen fölöslegesnek tűnik" -nyilatkozta Briatore az A című hetilapnak.

"Rosszindulatú daganatot találtak a bal vesémben. Ha nem mentem volna el a vizsgálatra, valószínűleg már fél éven belül súlyos tünetekkel kerültem volna korházba. Elfogadtam az orvosok döntését, mi mást tehettem volna. Hiszek a sorsban, és abban, hogy az élet olyan, mint egy könyv. Át lehet ugorni fejezeteket, de az egészet nem hagyhatod ki. Nyugodt voltam a műtőbe menet, és mikor felébredtem az altatásból, a doktor is biztatott, hogy időben eltávolították a daganatot. Nagyon szerencsésnek éreztem magam."

A műtét után Flavio az olaszországi Meranoba vonult vissza, hogy egyedül maradhasson, és újra erőre kapjon.

"Először fordult elő az elmúlt években, hogy egyedül ettem egy étteremben" - mondta. "Azelőtt mindig a barátaimmal voltam, és szinte végig telefonálgattam. Ha megláttam, hogy valaki magányosan üldögél egy asztalnál, szánalmasnak találtam. Ilyet soha többé nem fogok gondolni. Az operáció óta többet vagyok egymagam, és elhatároztam, hogy több hasznosat fogok tenni. Az életem több mint 15%-a felesleges dolgokkal telt idáig. Szeretném ezeket a perceket ezentúl magamra, és azokra fordítani, akik ezt megérdemlik."

"Csak azért mondom el mindezeket, hogy mindenkivel tudassam, hogy az időben felfedezett daganat gyógyítható, és megéri elmenni időnként egy alapos kivizsgálásra"- tette hozzá a csapatvezető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!