Újabb akadály hárult el a Prodrive elől

Vágólapra másolva!
Az alakulóban lévő Prodrive csapat egyre több segítséget kap, nemrégiben például elérték, hogy a helyiek is beleegyezzenek gyáruk megépítésébe.
Vágólapra másolva!

A warwickshire-i városi közgyűlés egyhangúlag szavazta meg az építési engedélyt az istálló számára, ezáltal máris elhárult egy akadály, amely a létesítmény felhúzását hátrálhatta volna.
A modern tervezésű épületben az autógyár mellett helyet kapnak a csapat irodái, tervező-stúdiók, laboratóriumok, és egy konferenciaterem is.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy az önkormányzat ilyen hamar döntött, külön öröm, hogy egyik képviselő sem próbálta meg keresztülhúzni a számításainkat" -nyilatkozta a Prodrive egyik szóvivője az Autosport magazinnak. "Minden érvünket, és kérésünket meghallgatták, és a végén rábólintottak."

A közgyűlés beleegyezése azonban korántsem jelenti azt, hogy a gárdának nem kell már több akadállyal szembenézni. A terveket most Ruth Kelly, egy magasabb szintű államigazgatási szervezet titkárnője is meg fogja kapni.

Erre azért van szükség, mert a gyárat -az eredeti tervekkel ellentétben- zöldövezeti területen szeretnék megépíteni, ezért a felsőbb hatóságok engedélye is feltétlenül szükséges.
Az ítéletet 28 napon belül hozzák meg az ügyben...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről