A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Egy cseppet sem csökkent az érdeklődés a szezonzáró Brazil Nagydíj iránt, miután Michael Schumacher esélyei a bajnoki cím megszerzésére a Ferrari-motor meghibásodása miatt minimálisra csökkentek Japánban.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, Fernando Alonsót már csak egyetlen pont választja el attól, hogy megvédje bajnoki címét az idei évben, továbbra is hatalmas az érdeklődés a szezon utolsó megmérettetésének helyet adó Brazil Nagydíj iránt.

A Honda Racing ügyvezető igazgatója, Nick Fry szerint az is közrejátszik ebben, hogy a rajongók ott szeretnének lenni Michael Schumacher utolsó Forma-1-es versenyén, és élőben szeretnének búcsúzni minden idők legsikeresebb autóversenyzőjétől.

"Több alkalommal bizonyítottuk, hogy jó versenyeket futunk, és abban is biztos vagyok, hogy a szezonzáró is parádés lesz" - mondta Fry. "Úgy gondolom, hogy sokan csak Michael Schumacher utolsó versenyét szeretnék látni, és azért mennek ki a versenyre. Meggyőződésem, hogy Michael mindent megtesz majd annak érdekében, hogy megszerezze a győzelmet, és a dobogó legmagasabb fokán búcsúzzon a Forma-1-től, mely méltó befejezése lenne egy hihetetlenül sikeres karriernek."

Eközben a BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen is megszólalt, aki bár jobban szerette volna, ha keményebb küzdelemben dől el a bajnoki cím sorsa, úgy érzi, izgalmakban gazdag lesz a Brazil Nagydíj.

"Úgy gondolom, hogy a sport szempontjából jobb lett volna, ha keményebb küzdelemben dől el a bajnoki cím sorsa, azonban biztos vagyok benne, hogy így is parádés lesz a végjáték. Még bármi megtörténhet, nem is érdemes jóslatokba bocsátkozni. Megdöbbentő volt látni, mikor Michael motorja elfüstölt Japánban, hiszen a Ferrari mindvégig megbízható volt."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!