Már a héten bemutatkozik a Williams hibridje

Vágólapra másolva!
A Williams-istálló indiai tesztpilótája, Narain Karthikeyan a héten pályára viszi a grove-i bázisú csapat átmeneti versenyautóját, melyben már a Toyota V8-as erőforrása fog dobogni.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy november 28-ig teszttilalom van érvényben a Forma-1-ben, a Williams-istálló már ezen a héten megkezdi a munkát, és pályára küldi átmeneti járgányát a Gloucestershire-ben fekvő Kemble reptéren, ahol a szakembereknek lehetőségük lesz arra, hogy finomra hangolják az FW28B kódszámmal ellátott versenygépet.

"Valójában csak a szoftvereket fogjuk ellenőrizni" - mondta Karthikeyan, aki az idei évben a Williams tartalék- és tesztversenyzőjeként a bajnokság összes állomásán jelen lesz a jövő évben.

"Nem bántam meg, hogy a Williams-istállóhoz szerződtem. Bár sokan úgy gondolják, ideje lenne versenyzői ülés után néznem, még fiatal vagyok, így rengeteg lehetőség áll előttem."

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is november 28-án bőgnek majd fel első alkalommal a motorok a holtszezon során, mikor Barcelonában kezdetét veszi a téli idény első tesztprogramja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről