Schumacher jövője tisztázatlan a Ferrarinál

Vágólapra másolva!
Michael Schumacher egyelőre nem sürgeti szerződése véglegesítését a Ferrarival, ugyanis még nem tudja biztosan, milyen területen szeretne tevékenykedni a jövőben az olaszoknál.
Vágólapra másolva!

Minden idők legsikeresebb autóversenyzője a tavalyi év végén fejezte be versenyzői pályafutását a Forma-1-ben, de a 2007-es szezonban is a Ferrarinál marad, noha pontosan még senki nem tudja, mi lesz a feladata.

Michael az új autó bemutatóján, és annak első tesztprogramján is jelen volt, hogy hasznos tanácsokkal lássa el a Ferrarit. Egyes értesülések szerint a német versenyző a fiatal tehetségek után kutató program egyik vezetője lesz majd a jövőben, ám pontos munkaköri leírást még nem kapott.

A hétszeres világbajnok a hétvégén Dubaiban járt egy golfrendezvényen, ahol a következőket mondta: "Egyelőre még nem kaptam pontos leírást arról, hogy mi lesz a dolgom a Ferrarinál, de ennek nagyon egyszerű az oka, még nem döntöttem el, mihez szeretnék kezdeni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy ilyen csapat van a hátam mögött."

"Továbbra is azt szeretnék, ha velük maradnék, hogy ki tudják használni képességeimet, és akkor is boldogok lesznek, ha nem azon a területen fogok tevékenykedni, amit eredetileg nekem szántak. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy az idő majd eldönti, mi lesz a feladatom az olaszoknál" - magyarázta Michael, aki ezúttal is hangsúlyozta, jól döntött a Ferrari, mikor Kimit ültette megüresedő helyére.

"Úgy gondolom, hogy csak néhány olyan versenyző van a piacon, aki a csúcson van, és nagyon jól választottunk, mikor Kimi mellett döntöttünk. Boldog vagyok, hogy ő került a helyemre" - tette hozzá Schumacher.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről