Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnok Michael Schumacher öccse, Ralf sosem tudott bátyja nyomdokaiba lépni, és az idei évben különösen rossz formáját hozza a német pilóta. Felesége, Cora Schumacher szerint viszont hamarosan újra a legjobbak közt lesz majd a kifutó szerződéssel bíró toyotás.
Vágólapra másolva!

Ehhez persze Ralfnak óriási javulást kellene bemutatnia, amihez az is jótékonyan hozzájárulna, ha megszakadna a németet régóta sújtó pechszéria is.

Nem túl bíztató, hogy az eddigi négy futam után Ralf Schumacher neve mellett csupán egyetlen pontocska szerepel. Egyes szakértők szerint az is kétségessé vált, hogy a német jövőre szerepelhet-e egyáltalán a Forma-1-ben.

A mélyrepülésben bizonyárra annak is nagy szerepe van, hogy az ifjabbik Schumacher csapattársától, Jarno Trullitól az időmérő edzéseken rendre kikap, és ez nincs túl jó hatással az önbizalmára.

A kerpeni születésű pilóta azonban elmondása szerint nem hagyja magát, és megmutatja, ő is legalább olyan jó, mint csapattársa. Német lapértesülések szerint Ralf minden interjút és PR- időpontot lemondott az utóbbi időben, valamint arra kérte csapatát, hogy minél többet gyakorolhasson. Ezt azonban az új tesztszabályok miatt nem olyan egyszerű teljesíteni.

A Toyota pilótája Barcelonában megmutatta, hogy tud gyors is lenni, és a pontszerző helyek közelében autózni, ez azonban kevés, pontokat is kellene szereznie, hogy a kritikusok is befogják a szájukat.

Felesége, Cora azonban rendületlenül reménykedik, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő Monte-Carlói futamon férje ismét azt a formáját hozza, mint fénykorában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről