A BMW még mindig váratja Heidfeldet

Vágólapra másolva!
Az idei év egyik legkellemesebb meglepetését a BMW Sauber német sofőrje, a roppant kiegyensúlyozottan versenyző Nick Heidfeld szolgáltatja. A 30 éves pilóta szerződése azonban idény végén lejár, ám csapata még mindig nem kínált neki új kontraktust.
Vágólapra másolva!

Természetesen nem arról van szó, hogy a BMW-sek nem is szándékoznak újítani a némettel, hiszen egyik fél sem látja okát annak, hogy megszakítsák a munkakapcsolatot.

"Pillanatnyilag nem ez a legfontosabb téma"- indokolta a BMW motorsport igazgatója, Mario Theissen, hogy miért nem írták még alá az új papírokat. Ugyanakkor a német szakember is többször elmondta már, Heidfelddel képzelik el a jövőt.

A Quick Nick becenévre hallgató pilóta sem szeretne továbbállni, sőt nagyra törő tervei vannak a gárdával: "A BMW-vel világbajnok lehetek, és ezt meg is szeretném valósítani a csapattal"- mondta határozottan Heidfeld, akinek piaci értéke idei remek szereplésének köszönhetően alaposan megnőtt.

A pilóták pontversenyében az ötödik helyen álló versenyzőt korábban szóba hozták már a Toyotával is, de ha valami véletlen folytán a BMW nem tartana igényt rá, bizonyára többen is sorba állnának érte.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről