A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Kedden dönt a BMW Kubica indulásáról

Vágólapra másolva!
A BMW Sauber csapata vélhetően kedden hozza meg a döntést azzal kapcsolatban, hogy a hétvégén Kanadában brutális balesetet szenvedő Robert Kubica rajthoz állhat-e az Egyesült Államok Nagydíján a soron következő vasárnapon.
Vágólapra másolva!

A 22 éves lengyel pilóta a montreali futam derekán ripityára törte autóját, mivel a hajtűkanyar előtt a betonfalnak csapódott. Kubica az utóbbi évek legnagyobb balesetét szenvedte el vasárnap, de szerencsére megúszta komolyabb sérülés nélkül.

A futam leintésének pillanatában még olyan hírek keringtek, hogy eltört a fiatal sofőr lába, ám miután a helikopterrel egy montreali kórházba szállították, a tüzetes orvosi vizsgálat után kiderült, erről szó sincs.

A kórházi jelentések szerint Kubica enyhe agyrázkódással és egy jobb bokaficammal megúszta a sokkal súlyosabbnak tűnő bukást. Emiatt az orvosok nem is tartották szükségesnek, hogy tovább benntartsák a versenyzőt.

A BMW Forma-1-es csapatának vezetősége keddig időt kér, akkor dönti majd el, hogy Indianapolisban ki lesz Nick Heidfeld csapattársa. Amennyiben Robert Kubicának még némi pihenőre lesz szüksége, akkor a két német tesztpilóta, Timo Glock és Sebastian Vettel lehet az elsőszámú jelölt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!