A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
15:55VívásOlha Kharlan-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
15:55VívásSara Balzer-Luca Szucs
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még az Ikrek jegyében jár, szextilben áll a Vénusszal, trigonban a Neptunusszal, szemben áll a Plútóval.
Vágólapra másolva!

Nagyon érzékenyen reagálhatunk az élet dolgaira, könnyen lehetnek megérzéseink a jövővel kapcsolatban.

A Hold ma az Ikrekben jár. Egészségügyi szempontból ez a légcső, a hörgők és a tüdő területét érintheti. Aki allergiás megbetegedésben szenved, annak ma rosszabbodhat az állapota, illetve a mai napon kezdődhetnek el az igazán komoly, egész nyáron át tartó tünetek. Aki csak bizonyos tüneteket észlel magán (orrfolyás, tüsszögés, szemvörösödés), annak mindenképpen érdemes minél előbb felkeresnie egy ezzel foglalkozó szakrendelést, ahol rengeteg tanácsot kaphat és megfelelő gyógyszert is felírnak neki. Néhány praktikus dologgal, kis odafigyeléssel azonban mi magunk is tehetünk az allergiás tünetek rosszabbodása ellen. Tartózkodjunk zárt helyen és napközben ne nyissunk ablakot, legjobb a hajnali órákban szellőztetni. Viseljünk napszemüveget, mert így kevesebb pollen jut a szemünkbe. Lehetőség szerint minden este mossunk hajat és az ágyneműt is cseréljük gyakrabban, mint a téli hónapokban. Végül, figyeljük rendszeresen a pollen-előrejelzést a televízióban, rádióban, így talán jobban fel tudunk készülni a veszélyes időszakokra.

Ma a Hold szextilben áll a Vénusszal, trigonban a Neptunusszal és szemben áll a Plútóval. Ezen a napon rendkívül érzékenyek lehetünk. Érzelmileg könnyen megérintenek az események, határtalanul együtt tudunk érezni másokkal. Csillapíthatatlan igényünk támad a szeretetre, odafigyelésre és törődésre.

Ami a szellemieket illeti, lehetnek megérzéseink, megsejthetünk valamit a jövőből. Ha tudatosan odafigyelünk ezekre az könnyen elillanó gondolatokra, megpróbáljuk őket elkapni, akkor értékes tapasztalatokkal és információkkal lehetünk gazdagabbak, talán pont ezek a megérzések fognak segíteni nekünk abban, hogy jól döntsünk egy nehéz helyzetben. A csillagállás árnyoldala az lehet, hogy azt érezhetjük, nagyon szeretnénk megosztani a kedvesünkkel vagy a családtagjainkkal valamilyen régóta jelen lévő problémát, de valami miatt képtelenek vagyunk rá. Első magyarázatként talán a gátlásosság jut eszünkbe, de sokkal inkább a balsejtelmeink, félelmeink gátolnak meg abban minket, hogy őszinték legyünk. Talán egy rossz álom, vagy valami megmagyarázhatatlanul rossz érzés kerít a hatalmába minket, és az munkálhat bennünk, ha nyíltan beszélünk saját magunkról, talán megbántjuk, vagy akár el is veszíthetjük a másikat. Pedig ma nyugodtan lehetünk teljesen őszinték a kedvesünkkel: meglepően megértően fog reagálni arra, amit mondunk neki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!