Megállt egy csecsemő szíve a windsori Legolandben, letartóztattak egy nőt

Legoland, Windsor, Anglia, vidámpark, üdülőhely
Legoland Windsor
Fotó: Shutterstock/ Stephen Butterworth
Vágólapra másolva!
Gondatlanság gyanúja miatt letartóztattak egy 27 éves nőt pénteken, miután egy öt hónapos kisfiú szíve megállt csütörtökön a windsori Legolandben.
Vágólapra másolva!

Letartóztattak egy 27 éves, essexi nőt gondatlanság gyanúja miatt pénteken. Történt ez azután, hogy egy öt hónapos csecsemőt kórházba kellett szállítani, miután megállt a szíve csütörtökön délután a windsori Legolandben

 - számolt be róla a Mirror.

A csecsemő válságos állapotban van - közölte a rendőrség. A nőt azzal gyanúsítják, hogy nem figyelt a gyerekre, ezért történt vele abaleset. Óvadék ellenében július 26-ig szabadlábra helyezték.

Voltunk a baba családjánál, amennyire csak tudjuk, támogatjuk őket ebben a rendkívül nehéz időszakban

 - mondta Zoe Eele nyomozó.

Legoland, Windsor, Anglia, vidámpark, üdülőhely

„Szorosan együttműködünk a Legoland Windsor Resort csapatával, de mindenkivel szeretnénk beszélni, aki bármilyen információval rendelkezik az ügyben" - tette hozzá.

Korábban arról írtunk, hogy két kiskorú lányt molesztált egy tizen- vagy huszonéves fiú az angliai Legolandben. A hatéves áldozatokat „illetlen módon” érintette meg az elkövető a park Hajótörött táborában a Kalózparton.

Nemrég pedig a péniszéről készült videót mutatott meg egy férfi a párizsi Disneylandben egy kilencéves kislánynak. A turista letartóztatása után a rendőrség átkutatta a férfi szállodai szobáját, ahol gyerekpornót találtak.

Sok rajongó kiborulhat, nemrég kemény döntést hoztak a Legoland-ekről.