Madonna védelmezi új filmjét

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Márciusban fejezte be Guy Ritchie Swept away című filmjét, de azóta is bizonytalan az alkotás sorsa. A szatírát, melynek főszereplője Madonna és Jennifer Aniston, lehet, hogy csak a videotékákban fogják terjeszteni, ami a filmszakmában a bukással egyenlő. A tesztvetítéseken ugyanis a nézők kimondottan rosszul fogadták a Swept awayt.

A közönség fanyalgása a kissé furcsa történetnek is köszönhető, mely szerint a női főhős, Madonna szerelmes lesz egy férfiba, aki nagyon rosszul bánik vele. A Swept away egy 1975-ben készült olasz szatíra feldolgozása.

Az énekesnő egy gazdag turistát játszik, aki egy mediterrán hajótúrán megismerkedik egy helyi, kommunista halásszal. A munkás lenézően kezeli jómódú életviteléért, a nő ennek ellenére beleszeret, és együtt töltik a nyarat egy szigeten.

A sztár próbálja eloszlatni a híreszteléseket a film biztos kudarcáról. Madonna szóvivője azt nyilatkozta egy amerikai internetes csevegőoldalon, hogy Los Angelesben nemrég egy próbavetítésen kimondottan tetszett a film a közönségnek.

Híres házasságok: Madonna és Guy Ritchiehttp://marriage.about.com/library/blcelmadonnaguy.htmMadonna: Musichttp://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/htmlos.cgi/321612.4.6191248303217887426

A hírek szerint a forgatáson is az énekesnő volt az, akit igazán érdekelt az ügy. Éjjel-nappal dolgozott, és a stábot is a tempó fokozására próbálta rávenni. Férje viszont sokkal kevésbé törődött a filmmel, őt inkább következő munkája foglalkoztatta, a nagyszabású The siege of Malta. A házaspár állítólag már meglehetősen elhidegült egymástól, talán ezért is nem érdekli Ritchie-t a közös film sikere.