Bullocknak elég a romantikus vígjátékokból

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Sandra Bullock egyszer már bejelentette, hogy visszavonul. Döntését akkor úgy magyarázta, hogy szüksége van egy szabad évre ahhoz, hogy a magánélete rendeződjön. (Vagyis, hogy férjet találjon.) Legutóbbi kijelentésével tulajdonképpen csak megerősítette korábbi elhatározását, csakhogy most új indokot talált: megunta már, hogy egymás után forgatja a romantikus vígjátékokat, és újabb területeket fedezne fel a filmkészítésben.

Forrás: MTIAz egy év szünet tehát csak azt jelenti, hogy színésznőként nem vállal újabb szerepet, a kamera másik oldalán azonban szívesen kísérletezne. Még az is lehet, hogy épp legutóbbi partnerét, Hugh Grantet rendezi majd, hiszen a közös munka nagy örömet szerzett neki. A december 20-án bemutatásra kerülő Two Weeks Notice című film forgatásán remekül kijöttek egymással. Olyannyira, hogy Bullock bevallotta: "A legkellemesebb partner volt, akivel valaha együtt forgattam. Akár a nap 24 órájában is együtt tudnék dolgozni vele."

A két sztár közötti összhang korábban pletykákra is okot adott: sokáig úgy tűnt, hogy a magánéletük is összefonódott. Még a 2002-es Oscar-gálára is együtt érkeztek. A románcukról felröppent pletykákat azonban mindketten cáfolták, így csak a vásznon szövődik köztük szerelem.