Grant csak Bullock testét akarja

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Universal/PolygramA média a Two Weeks Notice című romantikus komédia forgatásán boronálta össze a film két főszereplőjét, Sandra Bullockot és Hugh Grantet. A pletykákra az adott okot, hogy a két sztár a forgatási időn kívül is rendszeresen találkozott, és néhány fénykép tanulsága szerint ezek igazi randevúk voltak. A kapcsolatot azonban mindketten végig tagadták, illetve a sajtó tudtára adták, hogy magánéletükről nem kívánnak nyilatkozni. Grant számára különösen kellemetlenek voltak az újságírók kérdései, hiszen a "Bullock-ügy" mellett Liz Hurley terhességét is folyamatosan szóba hozták.

Columbia PicturesBullock és Hurley a cannes-i filmfesztiválon új filmjük népszerűsítése miatt jelentek meg, és a kapcsolatukat firtató kérdéseket természetesen ezúttal sem úszhatták meg. A rutinos Grant és Bullock azonban a válasz elől kitérve, viccelődve reagált. "Sandy szerelmes belém. Én is nagyon kedvelem őt, de nekem ez a kapcsolat csak a szexről szól" - viccelődött Grant. "Tényleg nagyon kedvelem Hugh-t, de még nem állok készen a szexre. Néha már megfogjuk egymás kezét, és csókolózunk is, de a szex egyelőre szóba sem jöhet" - reagált Bullock.

Bullock és Grant már nem először viccelődik a sajtó munkatársaival. Grant az Oscar-gálán azzal "hülyítette" az újságírókat, hogy Bullock gyermeket vár tőle - adta hírül a CNN.

Ajánlat:
Az About a Boy film honlapja
Képek Grant legújabb filmjének premierjéről

Korábban:
Bullock nem jár Granttel
Sztárok lesznek a Hurley-bébi keresztszülei
Hugh Grant átvállalta az apaságot

Nézze otthon a karosszékből!
Sztárom a párom

Fórum:
Kell egy kis romantika, persze lehet, hogy nem mindenkinek