Meg Ryan a boksz világában

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Meg Ryan tavaly novemberben kezdte el forgatni az Against the Ropes című legújabb filmjét. A Jackie Kallen életén alapuló történet egy női bokszmenedzser küzdelmeit mutatja be. A michigani családanya olyan világbajnok bokszolók pályáját egyengette, mint James Toney, Bronco McKart vagy Thomas Hearns.

A főszerepet játszó Meg Ryan jelen volt a nehézsúlyú világbajnok bokszoló, Mike Tyson egyik edzésén, aki jelenleg a február 22-én megrendezésre kerülő, Clifford Etienne elleni mérkőzésére készül.

Mike interjút adott az öltözőjében, épp a csuklóját fáslizták, miközben a szöke szépség egyfolytában körülötte csattogtatott a fényképezőgépével. "Miért csinálsz rólam képeket?" - kérdezteTyson a lényegre törve. "Csak mert kedvem van hozzá. Meg néha még jól is sikerülnek" - válaszolta Ryan, aki később elmagyarázta a hírhedt sportolónak, hogy épp a legújabb filmjében alakítandó szerepéhez gyűjt anyagot. Mike-ot különösebben nem zavarta a színésznő jelenléte, mivel szinte teljesen lekötötte saját bokszpályafutásának elemzése, különös tekintettel a Lennox Lewis ellen elszenvedett vereségére.