Catherine Zeta-Jonest megdicsérte a férje

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIMíg a váló hollywoodi álompárok szétválásától hangos a világsajtó, addig a Michael Douglas - Catherine Zeta-Jones házaspár a legnagyobb békességben és szerelemben nevelgetik kisfiukat, Dylant.

A pár összeismerkedésekor arról tudósított a hollywoodi pletyka, hogy a gyönyörű színésznő csupán karrierje fellendítésének céljából vetette ki hálóját az öregedő Douglasre. A rossznyelvek azonban már elhallgattak egy ideje, az egyre sikeresebb Zeta-Jones és ráncait felvarrató sztárférje közt még mindig dúl a szerelem.

A boldog férj újabb és újabb meglepetéssel kedveskedik feleségének. Legutóbb tizenkétezer fontot költött egy hirdetésre a Variety magazinban, melyben gratulál ifjú arájának a Chicago-beli sikeres szerepléséért.

A Chicago hivatalos honlapjahttp://www.miramax.com/chicago

"Kedves Catherine/mami, tudjuk milyen keményen dolgoztál és hogy milyen öröm neked, hogy ilyen sikerrel végződött ez a munka. Nagyon szeretünk, Michael és Dylan." - szólt a hirdetés.

Az idei Oscar-díjátadáson a legjobb mellékszereplő színésznő díjára esélyes Zeta-Jones minden bizonnyal legalább annyira meghatódhatott a hirdetés láttán, mint férje a múlt hónapban a brit filmakadémia díjkiosztó gáláján, mikor a nyertes borítékból felesége neve került elő.
"Mámorosan boldog vagyok! - nyilatkozta a büszke férj - "Tudom, Catherine milyen kemény munkát végzett. Egy musicalt leforgatni felér három filmmel is!"