Vágólapra másolva!
Bár még egy év hátravan, amíg a Csillagok háborúja új epizódjainak befejező darabja a mozikba kerül, a rajongók nemsokára megismerhetik az Episode III főgonoszát, a hatalmas Grievous tábornokot.
Vágólapra másolva!

A félig robot, félig idegen létforma Grievoust a Cartoon Network tévécsatornán március 26-án újrainduló Star Wars: Clone Wars című animációs minisorozatban láthatja majd először a közönség.

"A klónok támadásá-ban már láthattuk, hogy az egykori Jedi Dooku gróf a szeparatisták politikai vezetője, aki kirobbantotta a klónok háborúját" - mondta Rick McCallum producer. "Az Episode III-ban a nézők megismerhetik majd Grievous tábornokot, a szeparatista seregek katonai vezetőjét. Grievous kiváló stratéga, emellett a legkönyörtelenebb Jedi-gyilkos a galaxisban."

A sötét oldal harcosa rövid szerepet kap majd a minisorozat huszadik epizódjában, amikor a Jedi lovagok egy csoportját egy látszólag legyőzhetetlen ellenfél tizedeli meg. Az epizód végére a nézők megérthetik, miben rejlik Grievous ereje.

A hivatalos Csillagok háborúja weboldal előfizetői elsőrangú minőségben élvezhetik majd a minisorozatot, amelyhez igény esetén audiokommentárt is kérhetnek a sorozatot kidolgozó Genndy Tartakovskytól, aki többek között a Dexter laboratóriuma és a Powerpuff Girls című rajzfilmsorozatok atyja is volt.