Idén is több mint 50 pozícióban várja a frissdiplomásokat a hazai olaj- és gázipari vállalat

mol, benzinkút, benzin illusztrációk, illusztrációk, mol benzinkút benzin illusztrációk
Vágólapra másolva!
Elindult a jelentkezési időszak a Mol-csoport frissdiplomás programjára, a Growwwra. A 12 hónapos program ideális lehetőség azoknak a pályakezdő fiataloknak, akik elvégezték az egyetemi alap- vagy mesterképzést, és szeretnék a karrierjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál elindítani. A Mol-csoport a szakmai fejlődés és a nemzetközi karrierlehetőség mellett versenyképes juttatási csomagot kínál a tehetségeknek. A program sikerét jól mutatja, hogy a Growwwerek 80 százaléka a hazai olajtársaságnál helyezkedik el az egyéves program befejezése után - olvasható a Mol közleményében.
Vágólapra másolva!

A Mol-csoport több mint 50 pozíciót kínál a műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken.

A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a Molcsoport 5 országban (Lengyelország, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia) működő leányvállalataihoz.

Az egyéves program lehetőséget biztosít a fiatal tehetségeknek, hogy megismerkedjenek az energiaiparral, és részt vegyenek a Mol-csoport átalakításában. A Growwwerek beilleszkedését dedikált mentorok segítik, szakmai és személyes fejlődésükhöz pedig számos lehetőséget kínál a vállalat.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A frissdiplomás program kiemelt szerepet tölt be a Mol-csoport frissített Shape Tomorrow 2030+ stratégiájában is.

Aki most nálunk kezd karriertépítésbe, az érdemben hozzá tud járulni egy nemzetközi cégcsoport átalakításához, az alternatív üzemanyagok fejlesztéséhez és a körforgásos gazdaság beindításához" - mondta Lana Faust Krizan, a Mol-csoport HR igazgatója.

A vállalat minden élethelyzetben támogatja a tehetségeket, ezért idén új családbarát juttatásokkal bővítette a jóléti csomagját. A 30 év alatti munkavállalóink esetében három éven keresztül támogatják a diákhitel kötelező havi törlesztőrészleteinek a visszafizetését 50 százalékos mértékben, a speciális élethelyzetben lévő munkatársakat pedig extra szabadnapokkal támogatják.

A több mint egy évtizede működő program az indulás óta hatalmas népszerűségre és elismerésre tett szert. A program sikerességét mutatja, hogy a Growwwerek 80 százaléka program lezárultával továbbra is a Mol-csoportnál folytatja a karrierjét.