Hihetetlen, de Barbra Streisandnek van egy titkos ajándékboltja, ahol csak a barátai vásárolhatnak

Barbra Streisand, shopping mall, gift shop, Malibu Mansion
Barbra Streisand mini bevásárlóközpontja a malibui birtokán
Vágólapra másolva!
Hollywood legendás énekesnője és színésznője Barbra Streisand egy mini bevásárlóközpontot nyitott, ahol van ajándékbolt, antik ruhabolt, bababolt és édességbolt - mindezek viszont csak a barátai és közeli ismerősei számára elérhetőek. Mutatjuk miért.
Vágólapra másolva!

Barbra Streisand otthonának van egy egyedülálló jellemvonása, ami még a sztárok körében is igen ritka. Barátait ugyanis különleges vásárlási élményben részesíti birtokán belül.

A sztár korábban már elárulta, hogy nagyon kreatív tud lenni, ha otthona díszítéséről van szó. Az érdeklődőkkel azt is megosztotta, hogy milyen csodálatos dolgokkal rendelkezik a malibui óceánparti birtokán.

Az egyik legizgalmasabb dolog, amit a kiterjedt kastély kínál, egy mini bevásárlóközpont,

amelyben ajándékbolt, antik ruhabolt, bababolt és édességbolt is található.

Barbra Streisand mini bevásárlóközpontja a malibui birtokán Forrás: Youtube

A barátai körében nagyon közkedvelt ez a részleg, gyakran kötik egybe a filmes estéket egy kellemes kis vásárlással. A színésznőnek az adta az ötletet, hogy egyre több emléktárgya kezdett összegyűlni a pincéjében, majd úgy gondolta, hogy építtet ezeknek egy külön kis üzletnegyedet, ahol a barátai, rokonai megnézhetik, sőt meg is vásárolhatják bármelyiket.

Barbra Streisand bababoltja a Malibu-i birtokán Forrás: Youtube (Famous Luxury)

Streisand közeli barátja, Ryan Murphy 2015-ben azt nyilatkozta a Vulture-nak a mini bevásárlóközponttal kapcsolatban, hogy az tele van a színésznő híres emléktárgyaival, filmes mementóival például a Funny Girl-ból és a Hello, Dolly-ból is.

A színész-énekesnőnek pár napon belül jelenik meg a memoárja My name is Barbra címmel. Ebben pikáns részleteket is elárul karrierjének mérföldköveiről, szeretőiről és sikereiről is. Nemrég arról is pletykáltak, hogy Streisand felhagy a szakmájával, és helyette a nyugodtabb életet választja. A BBC Breakfastnek adott interjújában Mark Savage zenei tudósítónak mesélt arról, hogy mit tervez a továbbiakban. A sztár kifejtette: "Élni akarom az életet. Be akarok szállni a férjem teherautójába, és csak vándorolni, utazni szerte a világban."

Forrás:Daily Star