Kylie teste is csak illúzió

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue igencsak megdöbbentette férfi rajongótáborát, mikor azt állította, hogy a képeken látható teste vizuális manipuláció.
Vágólapra másolva!

Azt persze mindenki sejtette, hogy a magazinokban, klipekben látható anyajegy, pórusok és egyáltalán bármiféle hegek nélküli női testek nem állnak túlságosan közel a valósághoz. Az viszont, hogy az ábrázolt hölgyek tiltakozzanak ez ellen, az ugyancsak meglepő.

Kylie Minogue, a kistermetű énekesnő úgy véli, hogy a képeit digitálisan manipulálják, s nagyon szeretné, ha az életben is úgy nézne ki, mint a magazinok oldalain.

Így morgott: "Az egész tükrök és ragasztószalagok segítségével készült. Én is ugyanúgy megbámulom a magazinokban a nőket, mint bárki más, és titokban arra vágyom, hogy úgy nézzek ki, mint ők.

Mindig beugrom a trükknek, és úgy tekintek a képekre, mintha azok tényleg istennőket ábrázolnának, s közben elfelejtem, hogy mások rám is ugyanúgy rám csodálkoznak."

Persze nem csak az átmaszkírozás és a digitális javítgatás az egyetlen eszköz, amit az énekesnő imidzséért felelős szakemberek alkalmaznak. Kylie mindössze 152 cm magas, apró termete azonban nem tűnik ki sem a róla készített fotókon, sem a klipekben.

Táncosainak, partnereinek kiválasztásakor ugyanis kínosan ügyelnek arra, hogy nála legfeljebb kicsivel magasabbakkal szerepeljen együtt, s a jó szögből fényképezett alakról is nehéz megmondani annak valós magasságát.

Érdekes tény az is, hogy míg Kylie-ról közismert, hogy meglehetősen aprócska, a nála mindössze két centiméterrel magasabb Madonnával kapcsolatban jóval ritkábban alkalmazzák ezen jelzőt.

Előfordul persze, hogy a grafikusok túllőnek a célon. Egy ízben Mariah Carey teljes egyesült államokbeli turnéjának plakátjait zúzdába kellett küldeni, mivel az énekesnő hasított szoknyából kivillanó combja olyan hosszúnak tűnt, hogy az már nem vonzó, hanem nevetséges volt.

Korábban:

Eladó Anglia legszexisebb háza
Kylie öltözik a legjobban