Jay Kay coffeeshopja

Vágólapra másolva!
Jay Kay, a Jamiroquai énekese azt tervezi, hogy London szívében hamarosan megnyithatja coffeeshopját, azaz cannabist is árusító kávézóját.
Vágólapra másolva!

Az énekes sohasem titkolta, hogy közel áll a szívéhez a vadkender világa, és most mindent megtesz azért, hogy megnyithassa amszterdami ihletésű kávézóját Angliában.

Mint egy barátja elmondta: "Jay szerint a hely a Groucho Club sokkal menőbb és lazább változata lesz. Elvileg Jay csak csendestárs, de nehéz lesz visszafogni a bizniszben. Mindig is azt vallotta, hogy az alkohol veszélyesebb, mint a marihuána, és ha alkoholt lehet venni, akkor füvet miért nem?"

Az énekes szóvivője megerősítette a híreszteléseket: "Jay állandóan erről beszél. Gondolom, akkor akar nekikezdeni, amikor majd lesz egy kis ideje a lemezszerződések között. Jelenleg még semmi sincs eldöntve."

A londoni rendőrség kevéssé lelkesedik az ötletért. Mint a Scotland Yard egyik hírforrása kijelentette: "Ha valaki Anglia területén cannabis-kávézót nyitna meg, azzal jócskán túllépne a törvényesség határán, és nekünk nem lenne más választásunk, minthogy letartóztassuk, a helyet pedig bezárassuk."

Angliában történt már ilyen eset, annak idején a letartóztatták azt a brit aktivistát, aki a marihuána gyógyászati alkalmazásának engedélyezésért küzdött, és megnyitotta az ország első olyan kávéházát, amely marihuánát is árusított.

Colin Daviest kábítószer birtoklásáért és terjesztése miatt vették őrizetbe, percekkel azután, hogy elkezdte fogadni az amszterdami stílusú vendéglátóhely első, tolókocsiban érkező vendégeit.


Korábban:
Jay Kay és Anastacia együtt dolgozna
Lecsaptak Anglia első drogos kávézójára
A vadkender rákkeltő hatása

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
a Jamiroquai albumaival!