Nemi erőszak miatt perlik Michael Flatleyt

Vágólapra másolva!
Egy chicagói ingatlanügynök azzal vádolja Michael Flatleyt, a híres ír népitáncost, hogy 2002 októberében megerőszakolta őt egy Las Vegas-i hotelszobában. A nő 35 millió dollárra perli a híres táncost.
Vágólapra másolva!

A nő állítása szerint egy hónappal korábban, szeptemberben találkozott először a híres táncossal, aki vendégül hívta egy napra, amelyet városnézéssel, vásárlással töltenek majd. A látogató azonban azt állítja: vendéglátója megerőszakolta őt az általa bérelt lakosztály egyik szobájában.

"A Flatley ellen felhozott vádaknak nincsen semmi valóságalapjuk" - jelentette ki Bert Fields, a táncos jogi képviselője, aki azt is hozzátette: az állítólagos áldozat pénzt követelt ügyfelétől, mielőtt a rendőrséghez fordult volna, aki azonban nem volt hajlandó fizetni.

A rendőrség megerősítette a hírt, miszerint a kérdéses hölgy valóban bejelentést tett Flatley ellen, és 35 millió dollárt követel a férfitől.

Michael Flatley honlapjahttp://www.michaelflatley.com/home.cfm

Flatley kezdetben a Riverdance elnevezésű társulat tagjaként népszerűsítette az ír néptáncot. Már akkor jelentős vagyonnal rendelkezett, amikor 1998-ban egy, a londoni Hyde Parkban tartott fellépésüket követően kilépett a társulatból, majd az általa szervezett csapattal folytatta pályafutását. Ő volt az első amerikai, aki nyerni tudott a műfaj képviselői számára rendezett világbajnokságon.