Rod Stewart is saját valóságshow-t indít

Vágólapra másolva!
Rod Stewart az Ozzy Osbourne főszereplésével futó, az MTV brit zenei csatornán látható Osbourne család mintájára saját reality show beindítását tervezi. A 12 részből álló, Rod, élőben és cenzúrázatlanul címet viselő tévésorozat akár 40 millió dollárt is  hozhat az énekes konyhájára.
Vágólapra másolva!

Az egykor népszerű énekes, Rod Stewart az Osbourne család mintájára saját valóságshow-t készít, amelyért akár 40 millió dollárt is bezsebelhet.

Az Ozzy Osbourne és bohókás családtagjainak sikerén felbuzdulva egy amerikai tévétársaság 8 millió dolláros előleget adott a brit zenésznek a 12 részes Rod, Live and Uncensored, azaz Rod, élőben és cenzúrázatlanul című sorozat elkészítéséért.

A műsorban a sztár modell barátnője, Penny Lancaster is részt vesz sőt, kiterjedt családja, volt feleségei (Alana Hamilton és Rachel Hunter), valamint négy gyermeke is szerepel majd.

"Rod popsztár barátai teszik teljessé a szereposztást. Az utolsó albuma csalódás volt, a koncertturnéja sem igazolta a hozzá fűzött reményeket. Úgy érzi, ez újra megasztárrá teheti" - nyilatkozta Stewart egy közeli ismerőse.