50 Cent eladta nemi életét

Vágólapra másolva!
50 Cent legújabb DVD-je Groupie Luv címmel jelenik meg. A kizárólag felnőtteknek készülő korongon a sztár nem rappelni fog, bár a hírek szerint a konkrét ágyjelenetekben sem szerepel - annak ellenére, hogy a készülő pornófilm az ő szexuális életét és szokásait hivatott bemutatni.
Vágólapra másolva!

50 Cent a hétvégén Las Vegasban egy, az erotika jegyében szervezett kiállításon készül bejelenteni: leszerződött a Digital Sin nevű, kizárólag pornófilmeket készítő stúdióval. A közös produkció az egykori crackdealer nemi életét hivatott bemutatni (vagyis tulajdonképpen azt, mi történik az elcsábított rajongólányokkal kulisszák mögött, a turnébuszon, a koncertek előtt és után). A stúdió tervei szerint bár 50 Cent személyesen nem lesz szexjelenetekben látható, ő áll majd a figyelem középpontjában, s a bulizást is ő irányítja majd - amennyiben az irányításra szorul.

A film menetét pedig a néző irányítja majd, az interaktív korongon ugyanis kedvére választhatja ki, melyik 'rajongót' szeretné látni szex közben, kivel és hogy, és persze, hogy hol is történjen az aktus. "50 Cent úgy véli, ez is csak egy új marketinglehetőség a számára, egy olyan lehetőség, mely sokkal szélesebb közönséggel ismerteti meg őt" - nyilatkozta a rapper szóvivője, Jeff Mullen. A rapper, aki Get Rich or Die Tryin' című albumával hetek alatt a legnagyobb sztárok közé emelkedett azt ígéri "ez nem egy egyszerű a rapper-kiad-egy-pornófilmet lesz, hanem egy intim közelkép arról, milyen is az életem".

Az intim közelkép még idén nyáron megjelenik.