Kétórás szupershow-val lép fel a Hősök terén Bryan Adams

Bryan Adams
TORONTO, ON - SEPTEMBER 30: Bryan Adams performs during the closing ceremony of the Invictus Games 2017 at Air Canada Centre on September 30, 2017 in Toronto, Canada. (Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation )
Vágólapra másolva!
A kanadai világsztár hatkamionnyi színpadi kellékkel érkezett Budapestre, ahol exkluzív show-val lép fel szombaton. A szervezők szerint Bryan Adams kifejezetten erre az estére állított össze egy kétórás koncertet, amelynek előzenekara a Wellhello lesz.
Vágólapra másolva!

A Wellhello kizárólag erre a másfél órás fellépésre extra zenészekkel egészül ki, emellett a színpadtechnika a szokásosnál is látványosabb elemeket tartogat majd - közölte az MTI-vel a Szerencsejáték Zrt.

A közlemény szerint Bryan Adams hat kamionnal érkezett meg a magyar fővárosba. Ennek oka, hogy a kanadai világsztár

kifejezetten erre az estére készített, kétórás exkluzív show-val lép fel.

A Szuperkoncertre 6 egészségpontot, 4 mobillottózót, 4 karitatív sorsjegyárus pontot, 24 büfét és 8 italpultot létesítenek, míg mobil mellékhelyiség hat helyen áll majd a közönség rendelkezésére.

Bryan Adams Forrás: Getty Images/AFP/Chris Jackson

A rendezvény ideje alatt az M1 metró vonalán a járatok sűrűbben közlekednek, ám

a Hősök tere megállónál korlátozás várható:

a metró nem áll meg minden alkalommal ezen az állomáson.

Az autóval érkezőknek a szervezők a tömegközlekedési csomópontokhoz közeli P+R parkolók használatát ajánlják. A Szuperkoncertre vonattal utazók 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményben részesülhetnek, amely jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton nem érvényesíthető. A megváltott vasúti retúrjegyet a program helyszínén található valamelyik információs pontban le kell bélyegeztetni. A közlekedési változásokról ITT írtunk bővebben.