Presser Gábor lenyűgöző Raktárkoncertet adott

PRESSER Gábor
Budapest, 2018. május 18. Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, zeneszerző, zongorista és énekes, érdemes művész a Vígszínház előtt, miután interjút adott az MTI újságírójának 2018. április 27-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Presser Gábor is zenélt a Raktárkoncert-sorozatban. Állítólag elképesztő nyugalmat árasztva sétált be a koncert helyszínére, körbenézett, majd miután mosolyogva nyugtázta, hogy minden hangszer a helyén van és sorban érkeznek barátai is, néhány percre visszavonult az öltözőjébe.
Vágólapra másolva!

Raktárkoncertet adott a Kossuth- és Erkel-díjas zenész, Presser Gábor is. A Ripost beszámolója szerint Presser a koncert előtti perceket az öltözőjében töltötte, majd beült a zongorája mögé. Az általa meghívott előadóművészek között volt Rúzsa Magdi, Novák Péter, Oláh Ibolya és Falusi Mariann is.

Többek között olyan slágereket adtak elő, mint a Ringasd el magad, A Padlás című mesemusicalből ismert Örökre szépek, vagy a Vinnélek, vinnélek. A Raktárkoncertre meghívottak fellépéseit már szeptember 21-től vissza lehet nézni az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában.