Pár napja még Katalin botrányán nevetett Blake Lively, most, hogy kiderült, rákos, már próbálja mentegetni magát

Katalin hercegné
Katalin hercegné
Fotó: Anadolu via AFP
Vágólapra másolva!
Nemrég hatalmas port kavart Katalin hercegné és gyerekei első hivatalos fotója az édesanya januári műtétje óta. Kiderült, a walesi hercegné szerkesztette a képet, amiért elnézést is kért. Pénteken azonban ennél egy sokkal szomorúbb hírről számolt be Katalin hercegné, kiderült, hogy rákos. Sokan bántották őt a manipulált fotója miatt a legújabb híre előtt, többek között Blake Lively is gúnyt űzött belőle egy nevetséges bejegyzésben, a hollywoodi színésznő most elnézést kért tőle közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Blake Lively, hollywoodi színésznő elnézést kért közösségi oldalán azért, hogy gúnyt űzött Kate Middleton-ból napokkal azelőtt, hogy a hercegné elárulta, rákos - számolt be róla a Daily Mail.

Mint ismeretes, Katalin hercegné fotóját több hírügynökség is visszavonta kiadásából, mert kiderült, hogy manipulálta a képet. Elnézést is kért, mint mondta, amatőr fotósként szokott kísérletezni a szerkesztéssel.

A 36 éves színésznő nem sokkal a photoshop botrány kirobbanása után tett ki egy feltűnően rossz képet közösségi oldalára, 

Nagyon izgatottan osztom meg ezt a fotót, ma készítettem, hogy bejelentsem négy új termékünket

 - írta a bejegyzésében. 

Mutatjuk a fotót:

Blake,Lively,fotó,Instagram
Ezt volt az a bizonyos fotó
Fotó: Instagram Blake Lively

A nevetséges képen jól látszik, hogy szerkesztették, a színésznő minden bizonnyal így próbált gúnyt űzni Vilmos herceg feleségéből. Követőinek azonban nem tetszett ez a cselekedete, úgy fogalmaztak, a hercegné nem tett semmi rosszat, ez egy aljas húzás volt Lively részéről.

Mélyen csalódtam benned, Blake. A nőknek támogatniuk kellene egymást!

- szólt hozzá valaki.

Időközben kiderült, a walesi hercegné rákos. A hír megdöbbentette a színésznőt, azonnal elnézést kért a háromgyerekes édesanyától nyilvánosan.

Katalin hercegné
Katalin hercegné
Fotó: Anadolu via AFP

Biztos vagyok benne, hogy ma ez senkit sem érdekel, de úgy érzem, ezt tudomásul kell vennem.

Csináltam egy buta bejegyzést a photoshop-őrület idején, a mostani hír viszont egyszerűen sokkolt engem. Nagyon sajnálom, küldöm a szeretetemet és a jókívánságom mindenkinek" - írta közösségi oldalán Lively.