Gerard Butler megvert egy lesifotóst

Vágólapra másolva!
Gerard Butler skót származású színész, a 300 című film főszereplője ellen nyomozást indított a Los Angeles-i rendőrség - egy lesifotós ugyanis feljelentette a hírességet, azzal vádolva Butlert, hogy az többször is megütötte.
Vágólapra másolva!

Eljárást indított a Los Angeles-i rendőrség Gerard Butler skót származású színész, a 300 című film főszereplője ellen. A hírességet ugyanis egy fotós azzal vádolja, hogy többször is megütötte - írja a Reuters.

A színész még kedden hajnalban szólakozott össze egy csapat lesifotóssal, akik "hosszú ideje követték", és annak ellenére folyamatosan fényképeztek, hogy Butler többször is megkérte őket, hagyják azt abba - derült ki Ana Aguirre rendőrségi szóvivő nyilatkozatából.

"A nyomozóink hamarosan felkeresik Mr. Butlert, és mindenképpen vallomást kell tennie, gyanusítottja ugyanis az ügynek" - közölte Aguirre.

A TMZ.com internetes portál szerint a magát megnevezni nem kívánó fotóst annyira megverte a színész, hogy több öltéssel kellett összevarrni a felrepedt száját. A fotós elmondta, hogy a saját kocsijával követni kezdte Butler autóját, de amikor ezt a színész észrevette, kiszállt, a másik kocsihoz sétált, és megkérdezte a fotóst, hogy miért követi. Mikor az azt mondta, hogy "csak a munkáját végzi", Butler benyúlt a nyitott ablakon, megragadta a férfi torkát, és ököllel többször belevágott az arcába.

Butler jogi képviselőjét, illetve szóvivőjét egyetlen amerikai lap sem tudta elérni.