Victoria Principal hétnapos bikini-diétája

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Principal új könyvében abban próbál meg segíteni a hölgyeknek, hogy más szemlélettel fogadják az egyre szaporodó ráncokat, és könnyedebben birkózzanak meg az öregedés folyamataival. Az idő múlását nem kell tétlenül néznie egy nőnek sem, mert egy csomó lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy testben és lélekben is fiatalok maradjunk. A szépségtanácsok, tornagyakorlatok mellett sok szó esik az esztétikai sebészet adta lehetőségekről - a kevesebb több mottóval -, a testsúly, a megfelelő vitaminok fontosságáról, a lelki harmónia megteremtésének eszközeiről, vagy arról, hogy hogyan maradhatunk szexik a negyedik X után is.

Érdekességek Victoria Principalról

Victoria Japánban, Fukuokában született, az évszámot mindig is titkolta. Gyerekkorát Floridában és Londonban töltötte - édesapja az amerikai légierő tisztje volt. Londonban a királyi balettnál tanult, de korán színésznői pályáról álmodott. Később orvosnak készült, de egy súlyos autóbaleset után visszatért régi álmához, a színjátszáshoz. 1969-ben elnyerte a Miss Miami címet. 1971-ben kezdődött színésznői pályafutása a filmgyártás fellegvárában, Hollywoodban. A hetvenes évek közepén jogi tanulmányokat is folytatott. Leghíresebb szerepére egy barátja hívta fel a figyelmet: "Most olvastam egy forgatókönyvet, van benne egy lány, Pamela Barnes Ewingnak hívják, azt hiszem, te vagy az."
A kilencvenes évek végétől egy, a családon belüli erőszak ellen küzdő alapítvány társelnöke. Beverly Hillsben él férjével, Harry Galssman plasztikai sebésszel.

"Én is szeretem a jó falatokat, és előfordul, hogy egy-két kilóval több van rajtam, mint ahogy szeretném. Gyakran kérnek fel fotózásra most is, akár fürdőruhában is, egy héttel előtte a következő fogyókúrát kezdem el. Ennek a diétának a hatása sosem marad el!" - írja Victoria.
A dietetikusok által ellenőrzött egyhetes kúra kalóriában szegény, rostokban gazdag ételekből áll, két-három kilós fogyást eredményez koplalás és éhségérzet nélkül. A kúrát egy hétnél tovább nem szabad folytatni, és évente csak egyszer ajánlott alkalmazni.