Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A több mint 220 éves múltra visszatekintő Viyella cég szerződést kötött a félig svéd, félig olasz szépséggel új kollekciója népszerűsítésére és képviseletére. Isabella Rossellini, Ingrid Bergman lánya, aki megalkotta saját, Manifesto nevű sminkkolekcióját, miután a Lancome felbontotta a szerződését, saját maga választotta ki azokat a ruhákat, amiket viselni szeretne a Viyella bemutatóin. A divatház marketing menedzsere, Graham Sim elmondta, olyan modellt szerettek volna, aki természetes szépség, és elismeréssel adózik neki a nagyközönség.

Forrás: --jsmagic.net/americanhutton/
Isabella RosselliniLauren Hutton



Isabella Rossellini honlapjahttp://www.isabellarossellini.comA sminkkollekcióját is bemutatja.

Új szerződésével Isabella Rossellini csatlakozott azokhoz az idősebb modellekhez, akik arra kényszerítik a divatipart, hogy értékeljék és elismerjék, hogy a nők szépsége nem halványul el a korral. Lauren Hutton színésznőt, akit 41 évesen bocsátott el a Revlon cég, most, 58 évesen visszaküzdötte magát.
- Az én generációm, az érettebb nők nem akarják elfogadni, hogy elvesztették szépségüket, csak azért, mert 40-50 évesek lettek. Azt mondtam nekik, be kell mutatnotok minket a magazinokban, és bemutattak - nyilatkozta Lauren Hutton.