Reggeli arcfrissítő tippek

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
A Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Szeretnél hozzád illő sminket vagy frizurát? Lyn de Gara augusztusi akciós tanfolyamai

Először is szerezzük vissza egészséges arcszínünket!

Ujjainkkal óvatosan masszírozzunk nedves arcbőrünkbe vitaminos tápláló, hidratáló krémet! A finom masszázs serkenti az arc vérkeringését, eltűnik a sápadtság, az arc egészséges színt kap.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara
Nelly reggel, sminkelés előtt...és fél óra múlva, smink után

A foltok, pöttyök, megpattant hajszálerek jól eltüntethetők az arc színével harmonizáló alapozóval, melyet ujjainkkal oszlatunk el a kritikus helyeken.

Üde hatást kelt az arccsontra finoman felvitt áttetsző arcpír púder, melyből homlokunkra, orrunkra és állunkra is tehettünk egy keveset. Az így "fölmelegített" arc azt a benyomást kelti, mintha egy jót napoztunk volna.

Nyerjük vissza szemünk csillogását!

Szemhéjunkat színezzük vékonyan fölvitt kék színű szemhéjfestékkel, melyet a szemöldök irányában finoman eldolgozunk. A kék szín ragyogóan ellensúlyozza a fáradt szemek sárga alaptónusát.

Szempilláink festéséhez göndörítő szempillaspirálra lesz szükségünk. Először vigyünk föl egy réteg barna, majd kék festéket, de arra ügyeljünk, hogy a kékkel csak a tövüktől a közepükig kenjük be a pillákat! Akárcsak a szemhéjnál, a kék szín itt is üdévé varázsolja a szemet.

Hangsúlyozzuk az ajkakat!

Szerencsére ajkainkon soha nem látszik a fáradtság, ezért bánjunk bátran a színekkel! Válasszunk világos piros vagy áfonya árnyalatot, így kihangsúlyozhatjuk fogaink fehérségét és arcunk üdeségét!

Nyerj smink- és imázstanfolyamot!

Minden hónapban egy kedves olvasónk megnyerheti azt a lehetőséget, hogy részt vegyen Lyn de Gara átváltoztató tanfolyamán. A jelentkező hölgyek között kisorsolunk egy ingyenes smink- és imázstanfolyamra szóló belépőt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, az alábbi adatokat tartalmazó jelentkezést - egy nem túl régi fotót mellékelve - e-mailben elküldeni Lyn de Gara címére: lyndegara@axelero.hu

A szükséges adatok: név, telefonszám, e-mail cím, kor, rövid leírás arról, hogy miért jelentkezik a tanfolyamra, mit vár tőle és milyen változást vár a tanfolyamtól (esetleg milyen alkalomra szeretne sminket, öltözködési tippeket). A levél mellé kérünk csatolni egy nem túl régi portréfotót (jpg/jpeg formátumban). A havi sorsoláson nyertes olvasónkkal a tanfolyam után interjút készítünk, és természetesen a változás előtti, utáni fotóját is bemutatjuk.

A jelentkező olvasó pályázata beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy fotóit az [origo] Női lapozó rovatában közöljük, és vállalja, hogy "átváltozásának" élményét megosztja az olvasókkal. A jelentkező által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, adatok) szigorúan bizalmasan kezeljük, a tanfolyam meghirdetőin kívül másnak át nem adjuk.

Ők már megtalálták a stílusukat Lynnel:
Első
nyertesünk Farkas Hajnal.
Második nyertesünk Wéber Mónika.
Harmadik nyertesünk Takács Marika.
Negyedik nyertesünk Mészáros Marianna.
Ötödik nyertesünk Vankó Gabriella.
A szingli-pályázat nyertese Bagi Éva
Hatodik nyertesünk Demmel Tímea