Kovac doki a szőrmeviselet ellen kampányol

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

www.peta-online.org- Ha a kutyád bundáját nem szívesen viselnéd magadon, akkor más állatok szőrét se hordd! - szól a hirdetés szlogenje Visnnjic plakátján, mely a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) állatvédő szervezet kelet-európai kampányának részeként jelent meg.

Goran, aki a nagy sikerű kórházsorozatban 1999 óta játszott, a kampány kapcsán azt nyilatkozta, hogy az állatvédelem egy olyan fontos kérdés, mely jelentős politikai és társadalmi vitákon is túlmutat.

People for the Ethical Treatment of Animalshttp://www.peta-online.org/Goran Visnjic szőrme ellenes kampányahttp://www.furisdead.com/goran.html

- Amikor a szülőhazámban háború tombolt, valaki megkérdezte tőlem, hogy miért nem teszek többet az ottani emberekért, azért, hogy vége szakadjon az értelmetlen háborúskodásnak. Erre azt válaszoltam: az emberek saját hülyesége, hogy egymást öldösik. Amit viszont az állatokkal művelnek, az egyoldalú háború, az állatok ártatlanok, és nem képesek megvédeni magukat. Fontos feladat számomra, hogy megvédjem őket.