Bécsbe viszik a Balatont

Vágólapra másolva!
A Balatont és környékét népszerűsítő idegenforgalmi kiállítás nyílt meg kedden Bécsben, a Collegium Hungaricum magyar kulturális intézet épületében.
Vágólapra másolva!

Az immáron harmadik alkalommal megrendezett bécsi Balaton-nap keretében mintegy kéttucatnyi magyar idegenforgalmi iroda, szálloda és kemping mutatta be szállás és üdülési kínálatát az osztrák fővárosban. Első alkalommal magyar borokat is bemutattak a bécsi Balaton-napon, amelyen a badacsonyi "bortúrázás" lehetőségével is megismertették az osztrákokat. A szakmai bemutató után a szervezők fényképekkel illusztrált, német nyelvű tájékoztatókkal és borkóstolóval várták az érdeklődőket a bécsi Balaton-napon.

Forrás: MTI

Balaton, 2003. Képgaléria: klikk a fotóra!

Hasonlítsa össze a tavalyi Balatont az 1960-as, 70-es évek magyar tengerével! Alább két fotógalériát talál: az elsőben csinos, bikinis hölgyek mutogatják testüket, a másodikban pedig nosztalgiára alkalmas, archív fotók közül mazsolázhat. A sasszemű képnézegetők még Kádár János és Fidel Castrót is meglelhetik, amint békésen adomáznak egy balatoni sétahajó meghitt teraszán!

Forrás: MTI

Balaton, régi nyarakon. Képgaléria: klikk a fotóra!