A foci-Eb extrém arcai és legjobb női

Vágólapra másolva!
Nem csak pipába ragasztott erős lövéseket, pazar cseleket, szemtelen kötényeket és alattomos szabálytalanságokat láthat a közönség esténként - a lelátót is pásztázzák kamerák. A legjobb arcok közül mazsoláztunk.
Vágólapra másolva!

Ezekben a nehéz napokban, mikor több tucat dühös és dacos asszonyka indul a hivatalba, hogy beadja a válási papírokat, érdemes nem csak az eredményekre, hanem a körítésre is figyelni. A munkából hazatérő, majd az órákon át a kanapén hempergő férfiember (akinek otthoni botrányos passzivitása nem kevés családban okoz mostanság komoly konfliktust) is szívesen elnézegeti a remek sarkazások, csodás csukafejesek, lécdöngető kapáslövések, szemtelen gólok mellett a tribün népét.

Irigyli és csodálja a portugál lelátók vidám, színpompás, tarka világát, együtt bánkódik a kiesettek könnyes szemű, depresszióba hullott szurkolóival, együtt ugrál mások drukkereivel egy-egy fifikás, rafinált gól láttán, és elismerően csettint, ha hazai pályákon igen ritkán látható "korszerű akciókat" láthat. "Talán majd Gera, netán Szabics..." - dünnyögi mélán, reménykedve, mikor félidőben kiballag a hűtőhöz, a hűségesen várakozó sörért.

Az eredmények mellett érdemes figyelni a lelátók népét is: mi ezúttal két képgalériát készítettünk az elmúlt napok fotóiból.