Kylie Minogue nyerte a legszebb lábak versenyét

Vágólapra másolva!
Az Ananova szerint az ausztrál énekesnő rendelkezett eddig is a showbusiness legszebb hátsójával - ám immár ő a legszebb lábak boldog tulajdonosa is egyben. A férfiak közt David Beckham nyert, izmos vádlija miatt sok hölgy szavazott rá.
Vágólapra másolva!

Az aprócska előadóművész bebizonyította, hogy a férfiak nem csak a hosszú, formás lábak után bolondulnak, hiszen a kicsiny termetű énekesnő olyan "nagyságokat" utasított maga mögé, mint Cameron Díaz vagy Naomi Campbell. Előbbi az ezüstéremmel vigasztalódhatott az internetes szavazás után, Jennifer Ellison viszont nem sokkal maradt le, ő lett a harmadik.

A csodás lábak versenyében a vékonyka Nicole Kidman futott be a negyedik helyre, Anna Kurnyikova sportos lábaival csak az ötödik helyre tudott odaérni. A Gillette által rendezett versenyre érkezett szavazatok alapján legjobb tízben felbukkan még Kate Moss, Victoria Beckham (hetedik lett) és Naomi Campbell is.

A férfiak versenyében az Európa-bajnokságon csúfosan leszerepelt és a brit sajtó által ezért szétcincált David Beckham győzedelmeskedett, habár ez neki sovány vigasz a két elhibázott büntető és a halovány játék után. A brit női voksok szerint a Trója című filmre megizmosodó Brad Pitt viheti haza az ezüstöt, a bronz pedig a rögbi egyik csillagának, Johnny Wilkinsonnak jár.