Britney őrült hawaii kalandja

Vágólapra másolva!
Van, aki örül annak, ha sikeresen eljut a települése melletti bányatóra, ott talál egy árnyékos placcot a bokor mellett, és nem lyukad ki kínai gumimatraca. De ő nem a pop ifjú királynője, a milliónyi lemezt eladott Britney, aki ezúttal Hawaiira látogatott.
Vágólapra másolva!

A bányató mellett hűsölő, otthonról hozott, langyos sört szopogató és a cigarettacsikkekkel erősen megszórt homokban gubbasztó magyar nyaralót nyilván igencsak felidegesíti, ha arról hall, hogy mások Hawaiin üdülnek. Az talán vigasztalhatja kevésbé módos honfitársainkat, hogy őket nem lesik paparazzók a nap minden pillanatában, és nem lihegnek fülükbe autogramkérő gyerekek.

Forrás: red dot

Britney eladott már pár millió albumot, csókolózott Madonnával, rástartolt Robbie Williamsre, kiadott parfümöt, készített öngyilkos-klipet, összebalhézott pár énekesnővel, sztriptízt táncolt New Yorkban, elütött egy riportert, fellépett Budapesten, tehát már letett valamit az asztalra. A közelmúltban egy minivakációt tartott Hawaiin, Kevin Federline barátjával, aki érdekes módon a pop új királynőjét választotta egy állástalan és hajléktalan mosogatónő helyett.

Forrás: red dot

A párocska főképp a napi kétezer dollárba kerülő szálláson tartózkodott, ide még a paparazzók sem tudták követni őket. A hírességek csak késő délután vonultak ki a tengerpartra: itt Federline vígan pancsolt a habokban, úszkált egy darabon, szemezett a nappal, és kacérkodott a hullámokkal. Britneynek ez - akárcsak a lába - némiképp fájhatott, hiszen ő a műtét utáni időszakot éli, így a vad ugrálás és őrült kalimpálás nem fért bele a programba.

Forrás: red dot

A hírügynökségek még arról is beszámoltak, hogy a híres párocska eztán szinte egy egész napot töltött a luxusvillában. A zárkózott életforma csak estig tartott, ekkor elballagtak egy lokális szupermarketbe, nyilván elemózsia, cigaretta és bulvárlap beszerzése végett. És hopp, micsoda fordulat... itt megvették a People magazint is, melynek borítóján Britney korábbi barátja, Justin Timberlake vigyorgott igen elszántan. Hogy mit mondott erre a laza, hawaii rózsafüzért viselő Kevin a szalmakalapban érkező és minifarmerben feszengő énekesnőnek, vagy hogy dallal vagy prózában válaszolt-e Britney - azt sajnos mi sem tudjuk.